Francesca Kookt

​​​​​Word fan van Francesca Kookt!

Als fan van Francesca Kookt kan je worden uitgenodigd om mee te doen aan leuke acties van merken waar Francesca graag mee samenwerkt. Denk hierbij aan het testen van gratis producten of bijvoorbeeld het meedoen aan foto- of videowedstrijden. Als fan ben jij dus als eerste op de hoogte van de nieuwste producten en acties!

Licor 43 Baristo visual
Licor 43 Baristo visual

Licor 43 Baristo Taste Better Together

Echt een keer iets feestelijks drinken? Dat kan met de heerlijk smaak van Licor 43 Baristo! Er is niks fijner dan lekker tijd samen doorbrengen: voor deze campagne maak jij de link tussen dit heerlijke drankje en koffie én dit heerlijke drankje en jouw vrienden/familie want, it tastes better together! Ga nu zelf aan de slag met deze klassieke, tijdloze Licor 43 smaak. Je maakt kans op een Licor 43 luchtballonvaart voor 2 personen, let's GO!

Wanneer je geselecteerd bent krijg je persoonlijk bericht per mail waar de challenge uitgelegd wordt. Als deelnemer krijg je ook een gaaf pakket om met de challenge te starten.

Belangrijk: Volgens de Nederlandse Stichting Verantwoorde Alcoholconsumptie wetgeving mag alcohol niet weg gegeven worden. Je krijgt een gaaf Licor 43 pakket, maar we vragen om een kleine bijdrage voor de Licor 43 Original fles. Deze kun je zelf kunt aanschaffen en je bon insturen. Hoe dit precies werkt leggen wij je uit in de mail.

LET OP: Je mag alleen deelnemen aan deze campagne als je 18+ bent en woonachtig in Nederland.

Heb je een vraag over deze actie? Vraag het!