Francesca Kookt

​​​​​Word fan van Francesca Kookt!

Als fan van Francesca Kookt kan je worden uitgenodigd om mee te doen aan leuke acties van merken waar Francesca graag mee samenwerkt. Denk hierbij aan het testen van gratis producten of bijvoorbeeld het meedoen aan foto- of videowedstrijden. Als fan ben jij dus als eerste op de hoogte van de nieuwste producten en acties!

Santa Maria Francesca visual
Santa Maria Francesca visual

Santa Maria Verras met Tex Mex

Ken jij iemand die je wel een leuke verrassing gunt? Iemand die van lekker eten en gezelligheid houdt? Dan is dit je kans! Je kan namelijk een té leuk verrassingsdiner winnen: verzorgd door mij, Francesca! Dit is je kans om samen met mij de koken! Santa Maria biedt je de mogelijkheid om één van je dierbare te verrassen met een Tex Mex diner! Het verrassingsdiner zal in het thema staan van samen eten, kletsen en gezelligheid. Ik ga dan aan de slag voor jou en jouw moeder, vader, vrienden of iemand anders die jij dit diner gunt. Samen verrassen wij hen met lekkere fajitas, volgevulde burrito's of heerlijke taco's.

Wat moet je doen om deel kans te maken op dit heerlijke verrassingsdiner?
Vertel mij in de vraag die bij het aanmelden hieronder staat wie jij wil verrassen. Het beste, liefste, bijzonderste of het leukste verhaal wordt uitgekozen en wint een verrassingsdiner van Santa Maria Tex Mex, geheel verzorgd door mij: dus LET'S SURPRISE!

Er zijn wel wat dingen om rekening mee te houden als je kans wil maken:
- Er komt een cameraploeg mee die het verrassingsdiner komt filmen voor een video op mijn blog, dus houdt hier rekening mee! Denk er dus even over na of jij en je dierbare(n) op camera vastgelegd wil worden.

- Voor deze campagne ben je woonachtig in Nederland en ben je 18 jaar of ouder. 

Wil jij kans maken? Vergeet je dan niet aan te melden door te klikken op de button. 

Wees zeker niet teleurgesteld als je niet wint, want er staat dan nog iets super leuks te wachten:
Aankomende zomer vindt hét Verras met Tex Mex diner plaats, georganiseerd door Santa Maria en daar ben ik ook bij aanwezig! Voor dit evenement zijn natuurlijk wel maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Ik ga alle inzendingen die ik niet heb gekozen als dé winnaar voor het door mij gekookte diner bekijken om sommige leuke, mooie of bijzondere verhalen te belonen met kaartjes voor het Tex Mex Event!
 

Helaas, je bent te laat met het aanmelden voor deze campagne. De selectieprocedure of campagne is al gestart, maar je kan je bij de volgende campagne gewoon weer aanmelden!

Heb je een vraag over deze actie? Vraag het!