Francesca Kookt

​​​​​Word fan van Francesca Kookt!

Als fan van Francesca Kookt kan je worden uitgenodigd om mee te doen aan leuke acties van merken waar Francesca graag mee samenwerkt. Denk hierbij aan het testen van gratis producten of bijvoorbeeld het meedoen aan foto- of videowedstrijden. Als fan ben jij dus als eerste op de hoogte van de nieuwste producten en acties!

SMAECK visual
SMAECK visual

SMAECK #smaeckiswatjeproeft

Wil jij puur én bewust genieten van de versproducten met een écht lekkere smaak? Overtuig jezelf en proef de verrassende producten van SMAECK. De talloze vegetarische producten van SMAECK dienen als smaakvol broodbeleg, lenen zich voor heerlijke borrelmomenten en zijn met een eenvoudige twist te gebruiken in amuses. Dus gebruik deze producten op brood, door je paste of om te dippen: gewoon waar jij zin hebt!

Wil jij samen met mij heerlijke creaties maken met Smaeck? Dat kan! Geef je dan snel op. De fan met de leukste creaties maakt namelijk kans op een knaller van een prijs: een kookworkshop voor twee personen van topchef Jacob Jan Boerma! Doe je mee?

Wanneer je geselecteerd bent, krijg je een super gaaf Smaeck pakket thuisgestuurd zodat jij snel aan de slag kunt met de opdrachten. Let op! Je gaat de strijd aan met fans van andere influencers.

Heb je een vraag over deze actie? Vraag het!